Dieren onesie kopen

Dieren onesies zijn uitermate populair. Ze worden gedragen op feestjes als pyjamafeestjes en vrijgezellenfeestjes. Zowel mannen als vrouwen hebben de onesie ontdekt en vooral de dieren onesie wordt veel gedragen. Ze zijn leuk om te zien, maar daarnaast vooral comfortabel om te dragen en geschikt ook om heerlijk in het huis te dragen. Tegenwoordig is elke dier wel in een onsie te verkrijgen. Onze favorieten blijven toch de stoere tijger onesie, de lieve panda en koala beer onesie. Allen komen geheel in de stijl van het dier met de kenmerken van de oortjes tot aan de staart!

Dieren onesies kopen mannen en vrouwen

De meeste dieren onesies zijn voor zowel manen als vrouwen. Een mooi voorbeeld hiervan is de tijger onesie, een van onze favorieten. Welke onesie je ook koopt ze zijn allemaal gemaakt van een heerlijke zachte stof die comfortabel aanvoelt en je heerlijk warm houdt tijdens de koude dagen. Ze hebben allemaal de kenmerken van het dier. Op de capuchon vindt je vaak de gezichtskenmerken als de neus, ogen, mond en de oortjes. Aan de voorkant van de onesie zie je vaak de buik van het dier. Zo heeft de panda onesie een witte buik. Aan de achterkant vindt je dan weer de staart van het dier om het helemaal compleet te maken.

 

dieren onesieOnesie kopen

De onesie is sinds 2013 bekend in Nederland en terwijl deze eerst beetje gekscherend werd aangekeken, is deze nu volledig geaccepteerd. Mede door winkels als Primark en online winkels, is er tegenwoordig voor iedereen van een onesie te vinden. Dieren onesies zijn populair onder mannen, vrouwen maar ook kinderen. Ze zijn vooral erg leuk om te zien en zorgt gegarandeerd voor een glimlach op ieders gezicht! Heb je vragen over een dieren onesie? Neem dan gerust even contact met ons op via het contact formulier en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!