ONESIE MANNEN

Onesies voor mannen

Ook voor mannen hebben wij een leuke selectie aan onesies en op deze pagina vind je ons aanbod! Voor mannen proberen wij een meer stoere selectie aan onesies te geven, maar natuurlijk ook een aantal gekke dierenonesies. Ze zijn zeker niet minder comfortabel en gemaakte van een zachte stof en van uitstekende kwaliteit. Wanneer je een vraag hebt over een bepaalde onesie of een opmerking? Dan horen wij dit graag! Is een bepaalde onesie niet meer in een maat leverbaar? Neem dan gerust even contact met ons op en wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen!

Onesie versturen

Wanneer je een onesie besteld, dan proberen wij deze zo snel mogelijk bij jou te krijgen! Vaak duurt een verzending ongeveer 1 a 2 werkdagen voordat jij deze in je bezit hebt. Als je buiten Nederland woont dan je het beste rekening houden met een verzendtijd van ongeveer 3  a 4 werkdagen. Op dit moment leveren wij standaard alleen naar Nederland en België. Woon je ergens anders? Neem dan even contact met ons op en dan proberen wij een geschikte oplossing te bedenken zodat ook jij van een onesie kunt genieten!

Betalen voor een onesie

Gemak en veiligheid staat bij ons voorop wanneer het gaat om het betalen van je onesie! Je kunt onder andere met Ideal betalen, maar ook met Creditcard, overboeking, Paypal en bankcontact. Op deze manier ben jij er zeker van dat je veilig betaald. Je krijgt van ons altijd een bevestiging van betaling en je bestelling. Krijg je deze niet? Kijk dan eerst even in je Ongewenste map bij je e-mail. Nog steeds geen bevestiging? Neem dan even contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Terugsturen van een onesie

Ben je niet tevreden met je onesie? Dan kun je deze natuurlijk terugsturen en/of ruilen. Zorg er wel voor dat je deze binnen twee weken terug stuurt en neem voor de zekerheid altijd even contact met ons op. De onesie dient in originele staat terug te worden gestuurd met alle labels. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze pagina: Retourneren & Ruilen: http://www.onesies-kopen.nl/retourneren-ruilen/.