Tijger Onesie Mannen en Vrouwen te koop

Ben jij op zoek naar een stoere onesie? Dan is deze stoere Tijger onesie voor mannen en vrouwen zeker iets voor jou! Hij lijkt net op een echte tijger met zijn oranje kleur en zwarte strepen. De onesie is helemaal compleet met zijn capuchon welke de oren, ogen en neus heeft van een tijger! De onesie ziet er stoer uit, maar stiekem is hij gewoon gemaakt van een zachte comfortabele stof die je heerlijk warm houdt tijdens de koude winterdagen, maar dat is iets wat niemand verder hoeft te weten! Hij is ideaal voor een leuk verkleedfeestje en anders gewoon heerlijk voor jezelf om op de bank te zitten!

Tijger onesie uniseks

Deze stoere onesie is uniseks en kan dus gedragen worden door mannen en vrouwen. Hij heeft alle kenmerken van een gewone onesie. Aan de voorkant vindt je een ruime rits van de nek tot aan de middel. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Daarnaast bedekt hij is lichaam van enkels tot aan de nek zodat je heerlijk warm blijft door de fleece stof. Het is één van onze best verkocht onesie en waar we vele enthousiaste reacties over krijgen!

Tijger onesie

Dieren onesies

Dieren onesies! We zijn er zelf helemaal gek op. Van de panda onesie tot aan de koala beer onesie. Ze zien er allemaal erg leuk uit en zijn vooral heerlijk om te dragen. De dieren onesie is vooral populair op feestjes en zorgt altijd voor leuke reacties! Wij kiezen alleen de onesies die wij zelf ook zouden dragen en waarvan we weten dat ze gemaakt zijn van een goede kwaliteit stof. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Niet tevreden ben je onesie? Dan horen wij dat ook even graag en proberen samen met jou op de juiste oplossing te komen!