ONESIE VROUWEN

Onesies voor vrouwen

Ben je op zoek naar een leuke onesies voor vrouwen? Op deze pagina vind je ons aanbod! Wij proberen je een gevarieerde selectie te geven en deze vaak te vernieuwen. Hier beneden zie je ons volledige aanbod op dit moment. Alle onesie zijn gemaakt van een heerlijke zachte stof en van uitstekende kwaliteit. Heb je een vraag over een bepaalde onesie of is deze niet meer in jouw maat leverbaar? Neem dan gerust even contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Verzending

Alles onesies proberen wij altijd binnen 24 uur te versturen. Dit betekent dat jij jouw onesie binnen 1 a 2 werkdagen in jouw bezit hebt. Ben je woonachtig buiten Nederland? Op dit moment leveren wij alleen aan België en dien je rekening te houden met een verzendtijd van ongeveer 3 a 4 werkdagen. Ben je woonachtig in een ander land? Neem dan even met ons contact op en dan proberen wij een geschikte oplossing te zoeken zodat ook jij kunt genieten van een onesie!

Betaalmogelijkheden

Wij proberen ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk maar vooral ook zo veilig mogelijk kunt betalen. Je kunt bij ons dan ook op verschillende manieren betalen waaronder met Ideal, Creditcard, overboeking en Bankcontact. Op deze manier ben je er zeker van dat je veilig betaald en dat je betaling aankomt. Je krijgt van ons een bevestiging wanneer je bestelling binnen is, zodat je weet dat jij je onesie snel zult ontvangen!

Retourneren & Ruilen

Je hebt altijd de mogelijkheid om je onesie terug te sturen en om je geld terug te krijgen. Wij bieden je de garantie van Niet goed, Geld terug. Zorg er wel voor dat je je onesie binnen 14 dagen terug stuurt na ontvangt en dat deze nog in originele staat is voorzien van alle labels. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze pagina Retourneren & Ruilen: http://www.onesies-kopen.nl/retourneren-ruilen/.