Wat is een Onesie?

Wat is een Onesie?

Onesie is een nieuwe trend overgewaaid uit Engeland en Amerika waar deze al meer dan een jaar enorm populair is. De Onesie is een comfortabele, loszittende maar vooral leuke jumpsuits voor volwassenen en voor kinderen. Het heeft de naam Onesie gekregen omdat het maar uit één kledingstuk bestaat.

De Onesie wordt voornamelijk gebruikt als comfortabele loungewear en nachtkleding, maar ze komen ook steeds meer op straat voor. Dit komt omdat merken met allerlei stijlvolle Onesies uitkomen waar je prima mee gezien kunt worden! Er zijn zelfs nu Onesies beschikbaar die hartstikke leuk zijn als festivalkleding en voor vrijgezellenfeestjes.

Alhoewel de Onesie al enorm populair is in het buitenland begint deze trend pas in 2013 in Nederland. Voor volwassenen zijn er nu stijlvolle Onesies beschikbaar waarmee je prima op straat kunt vertonen, maar er zijn ook lekkere gekke Onesies bij waarbij je je kunt verkleden als bijvoorbeeld een konijn! Onesies zijn ook beschikbaar voor kinderen en deze zijn vaak leuke beestenpakjes.

onepiece-onesie-mixmag-fashion

De Onesie is rond 2008 ontstaan naarmate jumpsuits steeds vaker gedragen werden. De naam Onesie werd in het begin als wat bespottend gebruikt, maar al snel werden deze kledingstukken onder deze naam uitgebracht. Van oorsprong is de Onesie een merknaam van rompertjes.

Onesies zijn er in vele verschillende varianten verkrijgbaar en je kunt zelf zo gek maken als jij het wilt. Ben je meer op zoek naar vooral een comfortabele Onesie als pyjama dan zijn hier meer dan genoeg beschikbaar in verschillende prijsklasses. Ben je toch meer op zoek naar een gekke Onesie met een dierenprint of versierd met stripfiguren? Bereikt je dan maar voor want het aanbod is enorm! De meeste Onesies zijn voorzien van ruime hoodies, mouwen en duimlussen. Hij is vooral bedoelt om lekker los te zitten.

De Onesies zijn inmiddels ook ontdekt voor beroemdheden en beroemdheden als Justin Bieber, One Direction en Rihanna zijn inmiddels al gespot met een Onesie!

Onesies voor mannen

Bekijk hier onze pagina Onesies voor mannen 

Onesies voor vrouwen

Bekijk hier onze pagina Onesies voor vrouwen